2013-05-21

Jeg er rasist


Ja, naturligvis er jeg, i likhet med alle andre mennesker, rasistisk innstilt. Det ligger i våre gener, og politisk korrekthet kan bare undertrykke denne egenskapen – ikke fjerne den. Enten Gud skapte oss slik, eller vi ble utviklet fra mer primitive organer, så er det et faktum at «vi-dem» er et begrep som ligger dypt nedlagt i oss, det har med selvoppholdelsesdriften å gjøre. I praksis viser det seg slik:

- En familie som føler seg truet vil stå samlet mot naboene, uansett om de ellers krangler seg i mellom.
- Familien og naboene vil gå sammen hvis det er en trussel fra en annen kommune (jamfør sykehusutbygging).
- Innbyggerne i et land begraver indre stridigheter, og alle står samlet når de blir angrepet utenfra.
- Og hvis vi skulle bli invadert av marsboere, så vil landene finne ut at de har en felles fiende i stedet for å sloss mot nabolandet.

Legg merke til hvor ofte det er naboen man krangler med, enten det gjelder naboens trær som skygger, nabobygda som har flottere kommunehus, eller landet på den andre siden av grensa (det spiller ingen rolle hvordan nordmennene gjør det i fotball, bare vi slår svenskene). Norske konfliktråd drukner i nabokrangler, ungdom som kommer fra nabobygda blir uten videre slått ned på festen, og kranglingen mellom England og Frankrike er nærmest legendarisk.

Derfor reagerer vi så sterkt når en nordmann har fått terroristtrening av Al-Quaida – det er en av våre som er gått over til å bli en av dem. Tilsvarende 22. juli; da folk hørte om eksplosjonen ble flere muslimer angrepet, vi trodde automatisk at det var en av dem som hadde gjort det. Dette begrepet vi-dem er med i de fleste religioner; i kristendommen er det større glede over en som er omvendt til Gud, enn nittini som ikke trenger det, og under islam er det dødsstraff for den som forlater Muhammed, mye tilsvarende det som tilkommer den som prøver å oppheve sitt medlemskap i mafiaen. Høyskolelektor Tony Burner kan mislike at der er slik, men det endrer ikke på de faktiske forhold. Nesten alle overfallsvoldtekter utføres av utlendinger og Norge er et fristed for kriminelle, her får de mer i lommepenger mens de sitter i fengsel enn de kunne tjent ved ærlig arbeid i hjemlandet. Størrelsen på straffen er lav og forholdene i fengselet er gode i forhold til det de kan frykte hjemme.

De politisk korrekte påstår at det ikke finnes stereotyper, men tenk selv. 

Vil man egentlig bo et sted hvor politiet er russiske, kokkene er engelske, mekanikerne er franske, og hele greia er styrt av italienere? 

Eller ønsker man seg et samfunn hvor politiet er engelske, kokkene er franske, mekanikerne er tyske, elskerne er italienske, og hele greia er styrt av sveitsere.
.



Ingen kommentarer: